Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Påskeleirdag 5.-7.klasse

mars 20 @ 11:00 - 18:00

Kan være et bilde av fjell, natur, himmel, tre og skumring

Velkommen på dagsleir! (info lenger ned)

Alder: 5.-7.klasse (født 2008-2010)

Pris: 300,-/500,- (medlem/ikke-medlem i Leirklubben. Du kan bli medlem i Leirklubben ved påmelding)

 

Påmeldingslink:

https://www.checkin.no/event/28128/paaskeleir-stemnestaden-2021

For mer info:

Denne leiren arrangeres av Acta- barn og unge i Normisjon region Rogaland.

Går det an å kalle det leir, når en ikke sover på Stemnestaden? Selvfølgelig! Vi skal gjøre det samme som vi vanligvis gjør, nemlig spise, leke, synge og få nye venner. (Vi legger opp leiren med aktiviteter ut fra gjeldende smittevernsregler og er ute mesteparten av leiren. ) Det nærmer seg påske, så noen påskehistorier fra Bibelen kan vi også love. Det eneste vi ikke skal denne gangen er å sove på leirstedet. Det får vi gjøre hjemme denne gangen. Vi møtes på Stemnestaden kl. 11.00 (registrering fra kl. 10.30). Spis frokost hjemme, så spiser vi lunsj og middag sammen i løpet av dagen. Dagsleiren slutter kl.18.00.

På en leir har vi flere ledere, både voksne og ungdommer, som er med for å skape trygghet og trivsel for deltakerne. De vil få en egen leder som skal være sammen med dem, passe på at de har det bra og gjøre aktiviteter sammen med de. Gjennom samlinger og samtaler vil vi gi dem en trygg og god opplevelse av fellesskap og tro. Vårt mål er at Alle skal trives på leir!

Meld på via checkin.no og søk på Påskeleir Stemnestaden 2021.

Actas leirstøtte er en nasjonal støtteordning hos Acta – barn og unge i Normisjon som kan gi barn og unge mulighet til å delta på leir selv om de ikke har råd til det. Les mer på acta.no/leirstotte

Korona: På grunn av koronasituasjonen vil de til enhver tid gjeldende smitteverntiltak være iverksatt. Sammen med deltakerbrevet vil vi gi informasjon om smittevernstiltak som vil gjelde på leiren. Vi har bemanning som har kompetanse på dette og som vil være ansvarlig arrangør. Er du syk eller har symptomer på covid-19 må du holde deg hjemme. Det skal være trygt for alle å reise på leir!  Har du spørsmål ta kontakt.

Avbestilling:

Dersom deltakeren likevel ikke kan delta på leiren, er det mulig å melde seg av. Skjer avmeldingen når det er en uke eller mindre igjen til leiren, vil avmeldingen bli belastet med 200 kr i avbestillingsgebyr. Gjelder ikke hvis avmelding skyldes sykdom.  For å melde en deltaker av: send en epost til leir.rogaland@normisjon.no

Kontaktinfo:

Tlf. 51 68 27 50 / 98 21 61 60

E-post: leir.rogaland@normisjon.no

 

 

 

https://www.facebook.com/events/241196344171381/

Detaljer

Dato:
mars 20
Tid
11:00 - 18:00
Hendelse Kategorier:
, , ,

Arrangør

Acta

Sted

Stemnestaden Leirsted
Grindeveien 87
Aksdal, 5570 Norge
+ Google Map
Telefon:
52 77 55 53
Personvern og cookies