Organizer

Minileir Stemnestaden 2024

Dato

Påmeldingsfrist

Arrangør

Acta - barn og unge i Normisjon region Rogaland

Sted

Stemnestaden, Grindevegen, Aksdal, Norge

Veibeskrivelse

Velkommen på leir!

Leiren for deg som er mellom 4-7 år, sammen med en voksen. Det kan være en forelder eller besteforelder, eller noen andre som står deg nær.

Du skal få oppdage hva det vil si å reise på leir mens den voksne er der og støtter deg på kvelden, sover med deg på natta og finnes der på dagen om du skulle trenge det.

Du blir kjent med unge ledere som vil være sammen med deg, leke og ha det gøy, ja være sammen om det meste som skjer på dagen. Vi skal synge sanger og høre om Jesus på møte, være ute og inne å finne på artige ting,  spise god mat og kjøpe noe godt i kiosken.

De voksne får god tid til å skravle, drikke kaffe eller te, være sosiale eller ta det med ro, de vil gjøre noen aktiviteter sammen med deg men også være med «i kulissene» slik at du kan få bli mer og mer trygg på leirstedet sammen med din egen romleder og venner i gruppa.

Vi har samling for de voksne på kvelden når de unge har kommet til ro. Dette er mulig siden vi har internatvakter som passer på at alle sover og har det godt. En slik kveldssamling inneholder ofte et ord for kvelden, og kanskje et tema man kan snakke litt ekstra om. Og man får noe godt å bite i.

På minileir blir man rustet til å dra på leir etter førsteklasse. Leiren er også med på å styrke reslasjonen mellom voksne og barn, selv om barnet er mye sammen med romlederen sin. 

 

Når : 19.-21. April
Hvor : Stemnestaden

Alder: 4.-7. år (født 2017-2020)
Pris: 1400,-/1200,- (ikke-medlem/medlem i Leirklubben)
Voksen: 1600,-
(Du kan bli medlem i Leirklubben når du melder deg på)

 

Det koster å reise på leir, men vi ønsker ikke at økonomi skal være til hinder for at barn og unge får reise på leir. Acta Rogaland har en leirstøtteordning hvor det er mulighet for å søke om leirstøtte.  Om dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner, ta kontakt.  Les mer på acta.no/rogaland/leirstotte. 

 

Avbestilling: 
Dersom deltakeren likevel ikke kan delta på leiren, er det mulig å melde seg av. Skjer avmeldingen når det er to uker eller mindre igjen til leiren, vil avmeldingen bli belastet med 300 kr i avbestillingsgebyr. Gjelder ikke hvis avmelding skyldes sykdom. For å melde en deltaker av: send en epost til leir.rogaland@normisjon.no

 

Kontaktinfo:

Tlf. 51 68 27 50 / 98 21 61 60
E-post: leir.rogaland@normisjon.no

 

Stegene i påmeldingen i Checkin:

1. Velg antall billetter

2. Fyll ut kontaktinformasjon om den som gjør påmeldingen (bestillingskontakt)

3. Fyll ut informasjon om personen som skal delta på arrangementet (deltakerinformasjon, kan være likt som bestillingskontakten)

4. Tilleggsvalg til billetten (ekstra informasjon, f.eks. allergier)

5. Betalingsvalg

Trenger du hjelp, ta kontakt med regionkontoret. 

Velg billetter

Dette er full pris for leiren. Du får mulighet til å melde deg inn i Leirklubben og få rabatt i påmeldingen. Leirklubben er fordelaktig for både deg og Acta.

1 400

inkl. MVA

41 billetter igjen

1 600

inkl. MVA

Total ink. MVA

0

0

Sted

Map