Leirstedet

Området ligger idyllisk til innerst i Skjoldafjorden omkranset av fjell og skog. Store plener og lett adkomst til sjøen, lunt avskjermet fra trafikk og annen ferdsel gjør Stemnestaden til et flott leirsted hvor barn og unge kan tilbringe tid i fellesskap. Med 102 sengeplasser fordelt på 33 rom og 4 internat kan vi ta imot grupper av alle størrelser.

Uteaktiviter

Hos oss kan leirdeltakere engasjere seg i en rekke forskjellige uteaktiviteter. På området finner du badeplass, fiske og friluftsliv, turløype i nærområde, store plener til å boltre seg på, bålplass, store griller og amfi.

Fotballbane

Sandvollyball-bane

12stk kajakk

4stk kano

Zorb-ball

Fjellklatring (Leietaker sørger for utstyr og instruktør)

Frisbeegolf

Inneaktiviter

På kveldstid, eller når været slår seg vrangt, kan det være godt å trekke seg inn. I vårt aktivitetsrom kan deltakerne hygge seg med spill og aktiviteter.

Biljard

Air hockey

Bordtennis

Fotballspill

Diverse brettspill

For de minste

Stemnestaden har lagt til rette for aktiviteter for alle aldergrupper. Til de minste kan vi tilby utendørs lek og moro på vår lekeplass, tråbiler, tråsykler og et stort grøntareal.

Føyser

Rutsjebane

Sandkasse

Klatrestativ

Trehjulssykler

Trøbiler

Kiosk

Is, brus og forskjellige kioskvarer. Stemnestaden sørger for å bestille kioskvarer. Leietaker tar seg av salget. Kiosksalget telles opp og kvitteres for av to personer. Dette gjøres en gang pr. dag, eventuelt ved arrangementets slutt.