Nye salonger i peisestua

Kjære Stemnestadvenn!

Vi har bestilt nye møbler til peisestua! Vi har vært veldig fornøyd med dem vi kjøpte for 16 år siden. De er fine å se på og gode å sitte i. Mange har sittet her og hørt en god andakt og drukket kaffi og brus. Men vi har 6-7000 gjester i året. Da slites de. Av 51 seter så er nå 14 knekt i ryggen og vi har måttet kassere dem. En av tre stoler måtte vi kaste. Da skjønner du bildet. Nå har vi bestilt 51 nye seter i stoler/ sofaer. De er av høy kvalitet og vi håper at de skal vare i 20 år. Vi har fått god rabatt. Prisen er kr 213.000 eller kr 4.200 pr sete.  Kan vi løfte i flokk denne gangen også? Kan du ta litt av lønna eller trygda eller noe du har gjemt i madrassen? Sammen skal vi klare dette! Hvem eier Stemnestaden? Du og jeg eier den sammen. Derfor vil vi fornye den for oss selv og for våre etterkommere.

Gaven kan du gi på kontonr.3000.14.71267 mrk.:Stemnestaden eller Vipps  537549 .

Dersom du gir mer enn kr 500 på giro kan dette  registreres  og du får 22% fratrukket på skatten din. Ta kontakt med Steinar Berge på steinar@norok.no   for å registrere deg med personnummer og adresse. Så ordner han resten.

Mvh Bodil og Kørner på Stemnestaden.

Forrige
Nytt fra Stemnestaden januar  2021
Neste
Viktige datoer høst 2023